Sukošan ingatlan

Sukošan egy kis város amely a Zlatna luka nevezetű nagy öbölben helyezkedett el. Sukošan, mint település első eredeti írásbeli említése 1289-ben nyúlik vissza. A Sukošani öböl szépségét és éghajlatának enyhességét legjobban a zadari érsekség - Palac nyári rezidenciája bizonyítja, ami a XV század végén épült egy mesterséges szigeten az öböl közepén. Itt pihentek a város egyházi méltóságai. Manapság csak szerény maradványai emlékeztetnek erre, amelyek mindazonáltal jelzik korábbi népszerűségét. Itt található a rendkívül híres kikötő D-Marin Dalmacija amely 35 hektár parti részen terül el, ugyanannyi a kikotő vízterülete, 1200 teljesen felszerelt kötésével a tengerben, valamint több mint 300 száraz dokk hellyel és gyönyörű stranddal.
Strandok Sukošan-ban: Dječji raj, Makarska, Zlatna luka.
Település
Sukošan
Terület
109 m2
ID kód
AS-650
Ügyvitel Típus
Eladó
Ingatlan típus
Lakás / Apartman
Hálószobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
KÖZVETLEN A TENGERPARTON !...
Település
Sukošan
Terület
87,26 m2
ID kód
AS-638
Ügyvitel Típus
Eladó
Ingatlan típus
Lakás / Apartman
Hálószobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
KÖZVETLEN A TENGERPARTON - eladó luxuslakások Sukošan-ban Épület a eladó lakásokkal, első sorában a strandtól található, és három szintből áll. Minden lakásból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre...
Látható: 1 - 3 a 3 találatból
© 2002-2020 Mirakul d.o.o. - all rights reserved
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.