Rólunk

Bemutatjuk a Mirakul és a Mirakul Adria Ingatlanügynökségek közös weboldalát. 
 
A Mirakul kft és a Mirakul Adria kft is Murter sziget mellett lévő kisvárosban, Tisno-i székhellyel let alapítva. 
A Mirakul kft 2002 október 15-én, a Mirakul Adria kft pedig 2016. március 23.-án, mint korlátolt felelősségű társaságok,  és a Šibenik-Knin-i Kereskedelmi Bíróságnál vannak bejegyezve. 

A Mirakul és a Mirakul Adria Ingatlanügynökség tagja a „HGK” - Horvát Kereskedelmi és Iparkamarának. Rendelkezik a Gazdasági, Kereskedelmi és Munkaügyi Minisztérium által kiadott végzéssel, amely szavatolja, hogy megfelel az ingatlanpiacon a törvény által előírt ingatlanközvetítési szabványoknak. Az iroda foglakoztat állami vizsgával rendelkező ingatlanügynököt. 

Az Ingatlanügynökség ingatlanközvetítési, valamint egyéb, az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt,  ingatlanfejlesztés, stb... (pl. a külföldi befektetők tanácsadása és képviselete) Dalmáciában, ahol a hangsúly a Sibenik-Knin-i és a Zadar-i  megyén van.

Az ingatlanügynökség az „Ingatlaközvetítésről „ szóló törvény (ZPPN), valamint az ingatlanközvetítő Általános feltételeiről szóló szabályzat szerint működik. Az iroda a Horvát Kereskedelmi és Iparkamara etikai kódexének aláírója.


A Mirakul Adria ingatlaniroda a HGK rendszerleíró adatbázisában a  következő nyilvántartási szám alatt került bejegyzésre:  60/2016
Dátum: 2016/05/16.
Jogosult ügynök: Philipp Drescher
Ügynöki iktatási szám, államvizsga megszerzésénél: 41/2016
Az államvizsga megszerzésének dátuma: 21.01.2016
Kötelező biztosítás harmadik személyek felé: Croatia d.d.
 
CÉGÜNK IRÁNYELVEI, KÜLDETÉSE ÉS CÉLKITŰZÉSE

IRÁNYELVEK:

Az ingatlaniroda elképzelése, hogy az egészséges piacverseny feltételeinek eleget tegyen, és felismerhetősége alapján válasszák ki a regionális ingatlanpiacon, mint egy megbízható, szakszerű, magas színvonalú és hatékony szolgáltatásokat nyújtó vállalatot a vásárlás, eladás, kölcsönzés, tulajdonjoszerzés és projektvezetés terén Dalmáciában. Az egyik alapvető irányelvet alkotott elképzelésünk az, hogy új szolgáltatásokat hozzunk létre, amellyel szeretnénk tovább javítani a jelenlegi ajánlatunkat, hogy hozzájáruljunk az ingatlanpiac/ingatlanközvetítés fejlesztéséhez. Ez az elképzelés irányítja az ingatlaniroda üzleti alapját,  valamint a tudásfejlesztés, a tapasztalatszerzés, a jogszabályok, a továbbképzés, a folyamatos tanulás és a szakszerü üzleti megközelítés is.


KÜLDETÉS:

Az ügynökség küldetése, hogy előtérbe helyezük ügyfeleink biztonságát és szolgáltatásunkat a legnagyobb felelősséggel és szakszerüen végezük. Az ingatlanok adásvételi folyamata ma gyorsabb, bonyolultabb és felelőségteljesebb minden tekintetben. Küldetésünk, hogy ezt a folyamatot könnyebbé tegyük valamennyi résztvevő számára az ingatlanpiacon. Az a gondolat vezérelt bennünket, hogy a végső döntést az ügyfél hozza, és nekünk, ezt a választást/döntést minőségesebbé kell tennük. Céljaink elérését biztosítja munkatársaink nagy lelkesedése, tudása, képessége és elkötelezettsége, valamint  a pozitív munkahelyi légkör és az eddigi sikerélmények, minden garancia arra,hogy a lehető legjobban kezeljük az Ön érdekeit és megfeleljünk az Ön igényeinek.


CÉLOK:

Olyan célokat tüztünk ki, amelyek összefüggenek az irányelvünkkel és a küldetésünkkel. Céljaink: tovább bővíteni szolgáltatásainkat, megtartani a meglévőt és bővíteni tovább a piacot, ezáltal fenntartani az alapvető vezérlő eszmét, amely jelen van a vállalat létrehozásától, hogy mindig az ügyfélt helyezük az első helyre. Céljaink tehát a következők:
  • a szolgáltatás minősége és a bizalom kiépítése az ingatlanpiaci szereplőknél
  • folyamatos fejlesztése és innovációk bevezetése a vállalati működésben
  • minden alkalmazott továbbképzése és oktatása
  • a globális trendek folyamatos követése az üzleti életben és a versenyképesség megőrzése
  • növelni és kibővíteni a szolgáltatásainkat
  • új piacok feltárása
   
                                                                                                                                                                                                               
A Mirakul Adria Kft mint korlátolt felelősségű társaság, a Šibenik-Knin-i Kereskedelmi Bíróságnál lett 2016-ban bejegyezve, 110059879 MBS (iktatási szám) alatt. Adó száma: 09424998207. A jegyzett tőke 2.600,00 EUR, befizetve. Igazgatóság tagjai: Philipp Drescher., a társaság képviseletére önállóan, függetlenül jogosult. Bankszámlaszám Raiffeisenbank Austria d.d., Petrinjska 59, 10000 Zagreb, IBAN: 5724840081107643778, SWIFT: RZBHHR2X