Miért válasszon minketMiért válassza az irodánkat Horvátország-i ingatlan adásvételkor?

 
Minden ingatlanközvetítő iroda úgy gondolja, hogy az általa végzett ingatlanközvetítői munkában nyújt valamit, amivel ki tud válni a többi ingatlanközvetítő iroda közül. 
Természetesen minden ingatlanirodáknak van saját egyéni hozzáállása vagy munkavitele mint az ingatlan prezentációja, az eladóhoz és a vásárlóhoz való igazodás, nyelvi kommunikációs készségek, az ügyfélnek biztosított garancia az elvégzett munka után, későbbi szolgáltatások és segítség az ingatlan körül, szaktudás a horvát törvények és építési törvényekkel kapcsolatban, és hasonló dolgok.

Az adásvételnél az ingatlanirodánkkal kapcsolatban a következő előnyöket szeretnénk kiemelni:
  • Elsősorban olyan ingatlanokat sorolunk be a kínálatunkba, amelyek az iroda székhelyéhez közel vannak (az irodától autóval elérhető egy órás körzetben) a minőséges és jobb ingatlanbemutatás érdekében, ahol ismerjük a helyi sajátosságokat.
  • Elérhetőek vagyunk az eladók/vásárlók részére az év 365 napján a működési hatáskörünkön belül (szaktanácsadás az ingatlan horvát dokumentációjánál, az ingatlan biztosításánál, az ingatlan karbantartási szolgáltatásánál vagy csak azért mert valamilyen segítségre van szüksége a horvát törvényekkel kapcsolatban, éves adókkal, rezsi költségekkel és más lehetséges ingatlannal kapcsolatos dokumentációval)
  • Csak 3%-os jutalékkal dolgozunk (Áfa beleszámítva), azokkal az eladókkal/vásárlókkal, akik közvetlenül velünk kötnek ingatlanközvetítési megbízást, így az üzleti kapcsolat megteremtésével garanciát is tudunk vállalni munkákra és ügyfeleink jogosultak a cégünk harmadik személyek felé való biztosítására.
  • Alkalmazunk német anyanyelvi szinten beszélő munkatársat, aki Németországban született (egyik szülő német), az élete nagy részét horvát környezetben töltötte, iskoláit Horvátországban végezte, minősítése van, mint horvát állami vizsgát végzet ingatlanközvetítési ügynöknek és jól ismeri a horvát törvényeket.
  •  Alkalmazunk magyar anyanyelvi szinten beszélő munkatársat, aki Horvátországban a magyar határ mellett született (egyik szülő magyar) és iskoláit is Horvátországban végezte, minősítése van, mint horvát állami vizsgát végzet ingatlanközvetítési ügynöknek. Komoly tapasztalattal rendelkezik a horvát jogszabályokkal kapcsolatban, építkezésben, építési törvényekben és rendezési tervekben, projekt menedzselésben és különösen jó szaktudással rendelkezik az ingatlanok dokumentációjának ellenőrzésében (építési engedély, lakhatási engedély, ezek módosítása és bővítése, …)
  • A fenti nyelvi lehetőségek mellett munkatársaink folyékony angol nyelven is tudják prezentálni/elmagyarázni az ingatlannal kapcsolatos fontos dolgokat ahogy az eladónak úgy a vásárlónak is
  • Az ingatlan eladás/vásárlás alatt folyamatosan fizikailag jelen vagyunk ügyfeleinkkel az adásvétel kezdetétől a végéig. Jelen vagyunk a vásárló és az eladó minden talákozásánál, a beruházóval való egyeztetésnél, a fizetési feltételek megbeszélésénél, az ügyvédnél és közjegyzőnél, a vételár átutalásánál, egészen a telekkönyvezés leadásáig a telekönyvi hivatalba, a rezsi költségek átvitelénél az eladóról a vásárlóra valamint az adóhivatallal való komunikációnál is.
  • A weboldalunk négy nyelven forog a netten (német, angol, magyar, horvát), saját fordítású szövegekkel, jó minőségű képekkel, ha szükséges videofelvétellel.
  • Marketing és reklám munkát közvetlenül a Google-en keresztül végzünk egész Európában, ahol a hangsúlyt a német nyelvre fektettük, de a YouTube-csatornán és a Facebook -on, valamint a különböző hazai és külföldi ingatlanos médiákon keresztül is hirdetünk, beleértve a külföldi partnerirodákat is.
  • Folyamatosan dolgozunk/megtalálhatnak bennünket, több mint 18 éve ugyanazon a helyen ugyanabban a tevékenységi körben
Ezek vagyunk mi, a Mirakul és Mirakul-Adria ingatlaniroda.

Reméljük, hogy ezen a rövid leíráson keresztül felismert bennünk egy jó szakmai tudással rendelkező felelős partnert, aki mindig az Ön és ingatlanja közelében van és mint ilyen biztosítani tudjuk a legjobb ellátást/gondoskodást Önnek és az ingatlanjának.


Mirakul Adria ingatlaniroda